Guidë në Pubet e Tiranes

Guidë në Pubet e Tiranes

  • 19 euro
  • TIRANE
Guidë në Pubet e Tiranes https://kamutravel.com/kamutravel/145--9-.jpg

Guidë në Pubet e Tiranes

Guidë në Pubet e Tiranes https://kamutravel.com/kamutravel/145--10-.jpg

Guidë në Pubet e Tiranes

Aktiviteti - Guidë në Pubet e Tiranes

Guidë në Pubet e Tiranes

Zbuloni disa nga baret më të njohura në Tiranë, bëni miq të rinj dhe krijoni kujtime që do të zgjasin një jetë në këtë frekuentim të pub-eve. Shijoni një fotografi mirëseardhjeje në çdo bar që vizitoni gjatë rrugës.

Zbuloni disa nga baret më të njohura në Tiranë, bëni miq të rinj dhe krijoni kujtime që do të zgjasin një jetë në këtë frekuentim të pub-eve. Shijoni një fotografi mirëseardhjeje në çdo bar që vizitoni gjatë rrugës.

Whatsapp Support
+355682031010