Ture me skaf

Ture me skaf

  • 36 euro
  • VLORE
Ture me skaf  https://kamutravel.com/kamutravel/145--13-.jpg

Ture me skaf

Ture me skaf  https://kamutravel.com/kamutravel/145--14-.jpg

Ture me skaf

Ture me skaf  https://kamutravel.com/kamutravel/145--16-.jpg

Ture me skaf

Ture me skaf  https://kamutravel.com/kamutravel/145--17-.jpg

Ture me skaf

Ture me skaf  https://kamutravel.com/kamutravel/145--18-.jpg

Ture me skaf

Aktiviteti - Ture me skaf

Ture me skaf

Lundroni nëpër shkëmbinjtë gëlqerorë për të arritur në Shpellën e Haxhi Aliut, ku mund të notoni dhe eksploroni në këtë turne nga Vlora. Çlodhuni në plazhin e Shën Vasilit dhe eksploroni xhevahiret e fshehura të Gjirit të Shën Kolit.

Lundroni nëpër shkëmbinjtë gëlqerorë për të arritur në Shpellën e Haxhi Aliut, ku mund të notoni dhe eksploroni në këtë turne nga Vlora. Çlodhuni në plazhin e Shën Vasilit dhe eksploroni xhevahiret e fshehura të Gjirit të Shën Kolit.

Whatsapp Support
+355682031010