Turne me varkë

Turne me varkë

  • 85 euro
  • VLORE
Turne me varkë  https://kamutravel.com/kamutravel/145--20-.jpg

Turne me varkë

Turne me varkë  https://kamutravel.com/kamutravel/145--21-.jpg

Turne me varkë

Turne me varkë  https://kamutravel.com/kamutravel/gjiri-i-grames-f-p-21858.jpg

Turne me varkë

Aktiviteti - Turne me varkë

Turne me varkë

Rezervoni një biletë skafi për një nga eksperiencat më të bukura në jetën tuaj. Në këtë ekskursion ju vizitoni Parkun Detar dhe plazhet aty pranë. Destinacioni përfundimtar është Gjiri i Gramës.

Rezervoni një biletë skafi për një nga eksperiencat më të bukura në jetën tuaj. Në këtë ekskursion ju vizitoni Parkun Detar dhe plazhet aty pranë. Destinacioni përfundimtar është Gjiri i Gramës.

Whatsapp Support
+355682031010