Liqeni i Shkodrës

Liqeni i Shkodrës

  • 20 euro
  • SHKODER
Liqeni i Shkodrës https://kamutravel.com/kamutravel/145--23-.jpg

Liqeni i Shkodrës

Liqeni i Shkodrës https://kamutravel.com/kamutravel/145--25-.jpg

Liqeni i Shkodrës

Liqeni i Shkodrës https://kamutravel.com/kamutravel/145--26-.jpg

Liqeni i Shkodrës

Liqeni i Shkodrës https://kamutravel.com/kamutravel/145--27-.jpg

Liqeni i Shkodrës

Liqeni i Shkodrës https://kamutravel.com/kamutravel/145--29-.jpg

Liqeni i Shkodrës

Aktiviteti - Liqeni i Shkodrës

Liqeni i Shkodrës

Dëshmoni magjinë e Liqenit të Shkodrës dhe bukurinë e Manastirit të Komit në një udhëtim nga Virpazar. Udhëtoni përgjatë kanaleve brenda një varke tradicionale prej druri dhe shijoni shijet e rajonit me verën vendase.

Dëshmoni magjinë e Liqenit të Shkodrës dhe bukurinë e Manastirit të Komit në një udhëtim nga Virpazar. Udhëtoni përgjatë kanaleve brenda një varke tradicionale prej druri dhe shijoni shijet e rajonit me verën vendase.

Whatsapp Support
+355682031010