Campanile Val de France ★★★

Campanile Val de France ★★★ PARIS DHE DISNEYLAND

  • 3
  • PARIS DHE DISNEYLAND
Campanile Val de France ★★★ //kamutravel.com/kamutravel/204843951.jpg

Campanile Val de France ★★★

Campanile Val de France ★★★ //kamutravel.com/kamutravel/177715706.jpg

Campanile Val de France ★★★ PARIS DHE DISNEYLAND

Campanile Val de France ★★★ //kamutravel.com/kamutravel/85242962.jpg

Campanile Val de France ★★★ PARIS DHE DISNEYLAND FRANCE

Campanile Val de France ★★★ //kamutravel.com/kamutravel/339815486.jpg

Campanile Val de France ★★★ PARIS DHE DISNEYLAND FRANCE

Campanile Val de France ★★★ //kamutravel.com/kamutravel/204471483.jpg

Campanile Val de France ★★★

Hotel - Campanile Val de France ★★★

Campanile Val de France ★★★

Ky hotel ofron shërbim falas për në Disneyland® Paris, i cili është më pak se 10 minuta larg. Ai përmban një dhomë aktivitetesh humoristike dhe një dhomë me video lojera. Të rriturit dhe fëmijët mund të admirojnë poni, dhi dhe lepuj në fermën në vend.

Çdo dhomë me ajër të kondicionuar në Campanile Val de France ka Wi-Fi falas, një TV me ekran të sheshtë dhe një banjo private me vaske dhe tharëse flokësh. Të gjitha dhomat janë të aksesueshme me ashensor.

Restoranti "Le Marché Gourmand" mirëpret mysafirët për mëngjes dhe darkë. Mëngjesi shërbehet nga ora 7:00 deri në 10:30 dhe vazhdimisht nga ora 12:30 deri në 22:30. Bari me konceptin e tij natyror është i hapur nga ora 8:00 e mëngjesit deri në mesnatë për të shijuar ushqime të freskëta të bëra në vend dhe pije.

Prona ka një pritje 24-orëshe dhe ruajtje të bagazheve falas.

Një transport i drejtpërdrejtë në Stacionin e Trenit Marne-la-Vallée dhe Fshati Disney është gjithashtu në dispozicion. Stacioni i trenit Marne la Vallée-Chessy RER është 0,6 milje larg, duke i dhënë hyrje të drejtpërdrejtë në Paris.

Një transferim në aeroportin Charles de Gaulle është gjithashtu i disponueshëm me një kompani të pavarur 3 herë në ditë. Ofrohet me një kosto shtesë dhe me rezervim paraprak.

PARIS DHE DISNEYLAND FRANCE

Whatsapp Support
+355682031010