Raeli Hotel Floridia ★★★

Raeli Hotel Floridia ★★★ ROMA

  • 3
  • ROMA
Raeli Hotel Floridia ★★★ //kamutravel.com/kamutravel/65042076.jpg

Raeli Hotel Floridia ★★★

Raeli Hotel Floridia ★★★ //kamutravel.com/kamutravel/184267630.jpg

Raeli Hotel Floridia ★★★ ROMA

Raeli Hotel Floridia ★★★ //kamutravel.com/kamutravel/184267749.jpg

Raeli Hotel Floridia ★★★ ROMA Italy

Raeli Hotel Floridia ★★★ //kamutravel.com/kamutravel/131318588.jpg

Raeli Hotel Floridia ★★★ ROMA Italy

Raeli Hotel Floridia ★★★ //kamutravel.com/kamutravel/129447519.jpg

Raeli Hotel Floridia ★★★

Hotel - Raeli Hotel Floridia ★★★

Raeli Hotel Floridia ★★★

Raeli Hotel Floridia është një hotel me 3 yje i vendosur në një vendndodhje të përshtatshme në qytetin e Romës, në Via Montebello 45, Itali. Kjo strukturë ofron një përvojë të këndshme dhe të rehatshme për vizitorët e saj.

Dhomat e hotelit janë të dizajnuara me kujdes për të siguruar një ambient të përshtatshëm dhe të këndshëm për qëndrimin tuaj. Cdo dhomë ka pajisje moderne dhe të nevojshme për një qëndrim të paharruar.

Stafi i hotelit është i angazhuar për të ofruar shërbime të shkëlqyera dhe për të ndihmuar në plotësimin e nevojave të vizitorëve. Restoranti i hotelit ofron një shpërqendrim të shijshëm të ushqimeve të ndryshme, duke sjellë përpara një eksperiencë gastronomike të pasur.

Me një vlerësim prej 3.7, hoteli ka fituar vlerësim të mirë nga vizitorët, tregon një nivel të pranueshmërisë dhe kujdesit të tyre për detaje. Lokacioni i tij e bën të lehtë për të eksploruar atraksionet kryesore të qytetit të Romës.

Për më shumë informacione dhe për të siguruar një qëndrim të paharruar, ju sugjerohet të kontaktoni hotelin drejtpërdrejt ose të vizitoni faqen e tyre zyrtare.

ROMA Italy

Whatsapp Support
+355682031010