Hotel Lefkas ★★★

Hotel Lefkas ★★★ LEFKADA

  • 3
  • LEFKADA
Hotel - Hotel Lefkas ★★★

Hotel Lefkas ★★★

Po kërkoni një vend për të qëndruar në Lefkada? Atëherë mos shikoni më larg se Hotel Lefkas, një hotel miqësor për familjen që sjell më të mirën e Lefkadës në pragun tuaj. Dhomat ofrojnë televizor me ekran të sheshtë, minibar dhe ajër të kondicionuar, dhe lidhja në internet është e mundur, pasi disponohet Wi-Fi falas, duke ju lejuar të pushoni dhe të freskoheni me lehtësi. Hotel Lefkas ka një tavolinë para 24 orësh dhe ruajtje të bagazheve. Përveç kësaj, si vizitor i çmuar i Hotel Lefkas, ju mund të shijoni mëngjesin falas që ofrohet në vend. Lefkada ka shumë restorante mesdhetare. Pra, kur të jeni këtu, sigurohuni që të shikoni vendet e njohura si Margarita, Frini sto Molo dhe Paei Kairos, të cilat po shërbejnë disa pjata të shkëlqyera. Hotel Lefkas qëndron në hyrje të qytetit të Lefkadës, vetëm 700 metra nga plazhi më i madh i ishullit.

LEFKADA GREQI

Whatsapp Support
+355682031010