Albatros Premier Hotel ★★★★

Albatros Premier Hotel ★★★★ STAMBOLLI

  • 4
  • STAMBOLLI
Albatros Premier Hotel ★★★★ //kamutravel.com/kamutravel/terrace-restaurant--v5997802.jpg

Albatros Premier Hotel ★★★★

Albatros Premier Hotel ★★★★ //kamutravel.com/kamutravel/superior-double-room--v5997798.jpg

Albatros Premier Hotel ★★★★ STAMBOLLI

Albatros Premier Hotel ★★★★ //kamutravel.com/kamutravel/triple-oda.jpg

Albatros Premier Hotel ★★★★ STAMBOLLI Turqi

Albatros Premier Hotel ★★★★ //kamutravel.com/kamutravel/suite--v5997736.jpg

Albatros Premier Hotel ★★★★ STAMBOLLI Turqi

Albatros Premier Hotel ★★★★ //kamutravel.com/kamutravel/breakfast-room--v5997804-1-.jpg

Albatros Premier Hotel ★★★★

Hotel - Albatros Premier Hotel ★★★★

Albatros Premier Hotel ★★★★

Hoteli Albatros Premier ndodhet në vatrën e qytetit të vjetër Sultanahmet. Ndodhet pranë Xhamisë Blu, Hagia Sophia e Vogël dhe vetëm 500 m. në Hagia Sophia dhe Topkapi Palace me famë botërore. Hoteli ka 55 dhoma dhe disa prej tyre kanë pamje nga deti dhe ballkon gjithashtu, gjithashtu suita dyshe dhe familjare janë të disponueshme për pushimet tuaja në Stamboll. Tarraca në çati ka një pamje të mahnitshme të Xhamisë Blu dhe Detit Marmara.

STAMBOLLI Turqi

Whatsapp Support
+355682031010