Gloria Serenity ★★★★★

Gloria Serenity ★★★★★ ANTALYA

  • 5
  • ANTALYA
Gloria Serenity ★★★★★ https://kamutravel.com/kamutravel/18187464.jpg

Gloria Serenity ★★★★★

Gloria Serenity ★★★★★ https://kamutravel.com/kamutravel/18186877.jpg

Gloria Serenity ★★★★★ ANTALYA

Gloria Serenity ★★★★★ https://kamutravel.com/kamutravel/424559268.jpg

Gloria Serenity ★★★★★ ANTALYA TURQI

Gloria Serenity ★★★★★ https://kamutravel.com/kamutravel/18148621-2-.jpg

Gloria Serenity ★★★★★ ANTALYA TURQI

Gloria Serenity ★★★★★ https://kamutravel.com/kamutravel/18148679.jpg

Gloria Serenity ★★★★★

Hotel - Gloria Serenity ★★★★★

Gloria Serenity ★★★★★

Gloria Serenity Resort përmban një plazh privat mesdhetar dhe një Spa Serenity me një gamë të gjerë trajtimesh luksoze. Ka 10 fusha golfi brenda 5 minuta me makinë nga hoteli.

Dhomat e ftuar kanë ballkone private me pamje nga kopshti dhe deti, dhe dhomat superiore vijnë me një vaskë të nxehtë private. Të gjitha dhomat kanë një TV LCD me kanale satelitore dhe pa pagesë Wi-Fi.

Restorantet À La Carte dhe shërbimi në dhomë do të ofrohen me një tarifë shtesë për të gjithë mysafirët.

PAVILIONET (pagesë shtesë) ju presin për të jetuar në një zonë private të rezervuar për madhësinë e kënaqësisë në plazh dhe për të përfituar nga shërbimet e privilegjuara.
Shtretër dielli dhe peshqirë falas janë në dispozicion rreth pishinës dhe në plazh.

ANTALYA TURQI

Whatsapp Support
+355682031010